Yankee Candle - Spheres vonné perly Crisp Campfire Apples (Jablka pečená na ohni) 170g

Kód: YC05567
Podzimní vůně
Značka: Yankee Candle
219 Kč / ks 181 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Jablka pečená na ohni. Lahodná vůně čerstvých jablek, pečených nad ohněm, se mísí se svěžím dechem večerního vzduchu. Jablko, hřebíček, mandarinkový list skořicová tyčinka, dubové listy tonka, světlá dřeva.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Voňavé perličky jsou skvělým řešením pro malé prostory, když chcete neutralizovat pachy a osvěžit vzduch svou oblíbenou vůní Yankee Candle. Jedno balení voní až 45 dní. Spheres se aktivují odstraněním ochranné fólie pod víčkem. Jak se vůně uvolňuje do vzduchu, perličky se postupně smršťují. Když vyprchají, je čas otevřít další balení. Tento výrobek se nejlépe hodí do malých prostor, jako jsou domácí šatny, skříně, koupelny a WC a šatní skříňky.

 

Popis vůně:

  • Jablka pečená na ohni. Lahodná vůně čerstvých jablek, pečených nad ohněm, se mísí se svěžím dechem večerního vzduchu. Jablko, hřebíček, mandarinkový list skořicová tyčinka, dubové listy tonka, světlá dřeva.
    • Hlava: jablko, hřebíček, mandarinkový list
    • Srdce: skořicová tyčinka, dubové listy
    • Základ: tonka, světlá dřeva

Doba provonění až 45 dní.

 

yankee_candle_logo

Na světě neexistuje jiná značka s takovým příběhem. Na počátku stál jeden jediný člověk a v současnosti je Yankee Candle nejproslulejší výrobce aroma svíček a vůní do interiérů. Od momentu, kdy škrtnete sirkou, až do posledního zaplápolání plamínku, uvolňují vonné svíčky Yankee Candle ty nejhezčí vůně, které ani postupem času nevymizí. Každá esence musí vonět tak reálně a příjemně jako skutečná květina, ovoce, koření, místo nebo zážitek, kterým je inspirovaná.

Doplňkové parametry

Kategorie: Voňavé perly
Barevný odstín: Červená
Charakter vůně: Ovocná a kořeněná
Doba provonění: Až 45 dní
Rozměr: Průměr 7 cm, výška 7,5 cm
Velikost/provedení: Voňavé perly 170g
Země původu: USA/CZ
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

yankee_candle_logo

Od momentu, kdy škrtnete sirkou, až do posledního zaplápolání plamínku, uvolňují vonné svíčky Yankee Candle ty nejčistší, pohádkově osvěžující vůně, které ani postupem času nevymizí. Každá esence musí vonět tak reálně a příjemně jako skutečná květina, ovoce, koření, místo nebo zážitek, kterým je inspirovaná. Při výrobě je použito vysoce kvalitní sklo, nejlepší rafinovaný parafín, vonné oleje s přírodními výtažky květin, ovoce a koření a 100% bavlněné knoty bez karcinogenních přísad, které jsou ručně rovnané.

Yankee-candle-skupina-the-last-paradise-leto-2021b